Filtre GPL bulpren

PROTEJEAZA-TI INVESTITIA CU CELE MAI PERFORMANTE FILTRE!

Sectiune filtre GPL bulpren

Supergaz utilizeaza filtre GPL bulpren, de calitate superioara inca din anul 2013, de la aparitia lor pe piata. Din analiza proprie, in service-urile noastre, am reusit cresterea duratei de viata al injectoarelor si al rampilor de injectie cu conditia schimbarii lor la maxim 15.000 km-20.000km din cauza gazului de proasta calitate din Romania.

Caracteristica cu adevarat noua este materialul de filtrare diferit, dovedindu-se mai eficient decat cele folosite pana in prezent.

Noile filtre utilizeaza bulpren in loc de hartie, poliester sau fibra de sticla ca si mediu de filtrare. Bulpren-ul (un material similar cu buretele), in general, reprezinta spuma de filtrare bazata pe o structura de  celule deschise, eficiente in filtrarea gazului. Certools utilizeaza proprietatile bulprenului pentru a filtra gazul care intra in motor, devenind astfel prima companie care face acest lucru. Bulpren-ul separa praful si mizeria de alte materiale, in plus prezinta avantajul ca absoarbe uleiul si parafina existente in GPL.

Materialul umple intreaga carcasa a filtrului ceea ce inseamna ca suprafata efectiva de filtrare creste considerabil prin comparatie cu filtrele traditionale din hartie, poliester sau fibra de sticla. Datorita acestui lucru, filtrele din bulpren sunt de asemenea mai absorbante, mai ales cand vine vorba de substante uleioase continute de combustibili gazosi. Mai mult decat atat, bulpren este insensibil la solventi.

Filtrele din bulpren sunt foarte eficiente – rata de filtrare ajunge la un procent de 99.7%. Aceste filtre sunt de unica folosinta, avand carcasa de aluminiu. Temperatura lor de lucru este foarte extinsa, intre -40 pana la 120° C. Si chiar daca sunt clasificate ca si clasa B (pana la 450kPa presiune de lucru), testele au demonstrat ca filtrele lucreaza cu aceeasi eficienta la 1015kPa – nu se deformeaza si nici nu-si pierd din etanseitate.

Informatii Clienti
Suport Tehnic0727085899
Informatii Generale0721371145

Pierderi utilizand benzina

Pret Benzina:lei/litru
Pret GPL:lei/litru
Consum Benzina:L/100km
Rulaj lunar:km/luna
Pierderi Lunare LEI1000

Parerile Clientilor

Buna dimineata,
revin , dupa 2 zile de mers pe gpl (300km) cu un feedback pozitiv pentru echipa Supergaz. Mentionez ca sunt foarte multumit de montajul efectuat, arata si merge ca si cum ar fi facut din fabrica.Felicitari si Dl. Luca pentru profesionalism. Singura "problema" cu gpl-ul este ca acul la benzina nu se mai misca de cand am gpl(glumesc evident). Voi recomanda cu caldura Supergaz la toti prietenii care doresc o instalatie gpl (un cumnat va face reviziile la un stag200 la dv de acum inainte.)

Sima Catalin ,
un posesor de Opel Mokka cu gpl foarte multumit
Data montajului:15.04.2015

- Sima Catalin, Bucuresti

Am montat instalatie GPL Zenit PRO pe Mercedes in urma cu 2 ani zile. Pot spune cu sinceritate ca functioneaza perfect si ca nu se simte diferenta la trecerea de pe GPL pe benzina. Baietii din service-ul Supergaz sunt receptivi si prompti in rezolvarea problemelor.
Recomand instalatiile GPL si echipa Supergaz deoarece reprezinta un beneficiu atat material cat si pentru mediul inconjurator.

Mercedes Benz- revizie instalatie GPL 45.000 km
Data:24.02.2014

- Sora Ionut, Bucuresti

Am montat instalatie AGC Compact cu rezervor toroidal pentru a utiliza in continuare la maxim spatiul din portbagaj. Jos palaria pentru montajul profesionist realizat si pentru revizii. Am omologat instalatia la RAR, acest lucru oferandu-mi siguranta ca am facut alegerea potrivita cand am ales acest service gpl.

Daewoo Cielo- revizie 15.000 km

- Dumitru Marin, Bucuresti
Translate »