Incarcari freon Auto

In ce consta incarcarea cu  Freon Auto la Supergaz?

 • inainte de Incarcara propriu zisa scoatem aerul si uscam circuitul de aer conditionat cu ajutorul unei pompe de vid;
 • urmeaza aproximativ 5 minute de recuperare a freonului din instalatia de aer conditionat;
 • se verifica nivelul uleiului din compresor si al freonului;
 • urmeaza procedura de vidare a instalatiei in care se constata etanseitatea sistemului precum si daca exista pierderi de freon;
 • operatiunea de completare a instalatiei cu ulei si cu cantitatea de agent frigorific recomandata de producator durează in jur de 15 minute;
 • la final, la cererea clientului se verifica intreg sistemul, cu o substanta fluorescenta, pentru a ne asigura ca este etans si functioneaza corect;

Care sunt avantajele incarcarii cu freon auto?

 • Temperatura din masina. Vara este un anotimp frumos, insa temperaturile ridicate pot cauza disconfort in timpul condusului. Aerul conditionat va asigura o calatorie placuta
 • Vedere clara. Aerul conditionat nu este responsabil doar cu aerul rece ci si cu dezaburirea geamurilor.
 • Aer curat. Aerul conditionat nu numai ca modifica temperatura din masina dar pastreaza si asigura un aer curat

Preturi:

Preturile sunt calculate luand in considerare cantitatea si calitatea agentului refrigerant incarcata in instalatia AC precum si costurile de manopera, sau conexe, dupa caz.

Autoturisme – 170lei;

Autoutilitare si SUV – 250lei;

Camioane – 350lei

 

Este important de mentionat ca pretul poate creste in cazul autovehiculelor cu mai multe compresoare (spre exemplu limuzine, microbuze sau autobuze/autocare – care au instalatii de conditionare a aerului mult mai complexe si necesita cantitati mult mai mari de freon).

De asemenea, pot aparea complicatii in cazul in care autovehicului a suferit accidente sau modificari care sa fi afectat integritatea instalatiei de aer conditonat, sau in unul din urmatoarele cazuri:

 • ventilul conectorului de service nu etanseaza;
 • supapa de destindere este blocata;
 • senzorul de presiune este defect;
 • sonda evaporator este defecta;
 • compresorul nu se afla in parametrii normali de functionare
 • filtrul deshidratant infundat (colmatat)

SFATUL SUPERGAZ! Porniti climatizarea cel putin o data pe luna! Acest lucru va permite lubrifierea sistemului si astfel, se va evita pierderea etanseitatii sistemului. Aceasta intretinere prin utilizarea periodica a sistemului va permite evitarea efectuarii de reparatii pe termen mediu si lung.

Informatii Clienti
Suport Tehnic0727085899
Informatii Generale0721371145

Pierderi utilizand benzina

Pret Benzina:lei/litru
Pret GPL:lei/litru
Consum Benzina:L/100km
Rulaj lunar:km/luna
Pierderi Lunare LEI1000

Parerile Clientilor

Mi-am atins obiectivul de a face economie in buzunar cu instalatia GPL si sunt multumit.
Sunt surprins de promptitudinea si profesionalismul baietilor din service in ceea ce priveste serviciile postvanzare. Ne revedem curand la urmatoare revizie, deoarece parcurg multi km lunar.

Renault Kangoo-revizie 15.000 km
Data montaj: 16.04.2014

- Moraru George, Bucuresti

Am montat instalatie GPL Zenit PRO pe Mercedes in urma cu 2 ani zile. Pot spune cu sinceritate ca functioneaza perfect si ca nu se simte diferenta la trecerea de pe GPL pe benzina. Baietii din service-ul Supergaz sunt receptivi si prompti in rezolvarea problemelor.
Recomand instalatiile GPL si echipa Supergaz deoarece reprezinta un beneficiu atat material cat si pentru mediul inconjurator.

Mercedes Benz- revizie instalatie GPL 45.000 km
Data:24.02.2014

- Sora Ionut, Bucuresti

Buna dimineata,
revin , dupa 2 zile de mers pe gpl (300km) cu un feedback pozitiv pentru echipa Supergaz. Mentionez ca sunt foarte multumit de montajul efectuat, arata si merge ca si cum ar fi facut din fabrica.Felicitari si Dl. Luca pentru profesionalism. Singura "problema" cu gpl-ul este ca acul la benzina nu se mai misca de cand am gpl(glumesc evident). Voi recomanda cu caldura Supergaz la toti prietenii care doresc o instalatie gpl (un cumnat va face reviziile la un stag200 la dv de acum inainte.)

Sima Catalin ,
un posesor de Opel Mokka cu gpl foarte multumit
Data montajului:15.04.2015

- Sima Catalin, Bucuresti