Incarcari freon Auto

In ce consta incarcarea cu  Freon Auto la Supergaz?

 • inainte de Incarcara propriu zisa scoatem aerul si uscam circuitul de aer conditionat cu ajutorul unei pompe de vid;
 • urmeaza aproximativ 5 minute de recuperare a freonului din instalatia de aer conditionat;
 • se verifica nivelul uleiului din compresor si al freonului;
 • urmeaza procedura de vidare a instalatiei in care se constata etanseitatea sistemului precum si daca exista pierderi de freon;
 • operatiunea de completare a instalatiei cu ulei si cu cantitatea de agent frigorific recomandata de producator durează in jur de 15 minute;
 • la final, la cererea clientului se verifica intreg sistemul, cu o substanta fluorescenta, pentru a ne asigura ca este etans si functioneaza corect;

Care sunt avantajele incarcarii cu freon auto?

 • Temperatura din masina. Vara este un anotimp frumos, insa temperaturile ridicate pot cauza disconfort in timpul condusului. Aerul conditionat va asigura o calatorie placuta
 • Vedere clara. Aerul conditionat nu este responsabil doar cu aerul rece ci si cu dezaburirea geamurilor.
 • Aer curat. Aerul conditionat nu numai ca modifica temperatura din masina dar pastreaza si asigura un aer curat

Preturi:

Preturile sunt calculate luand in considerare cantitatea si calitatea agentului refrigerant incarcata in instalatia AC precum si costurile de manopera, sau conexe, dupa caz.

Autoturisme – 170lei;

Autoutilitare si SUV – 250lei;

Camioane – 350lei

 

Este important de mentionat ca pretul poate creste in cazul autovehiculelor cu mai multe compresoare (spre exemplu limuzine, microbuze sau autobuze/autocare – care au instalatii de conditionare a aerului mult mai complexe si necesita cantitati mult mai mari de freon).

De asemenea, pot aparea complicatii in cazul in care autovehicului a suferit accidente sau modificari care sa fi afectat integritatea instalatiei de aer conditonat, sau in unul din urmatoarele cazuri:

 • ventilul conectorului de service nu etanseaza;
 • supapa de destindere este blocata;
 • senzorul de presiune este defect;
 • sonda evaporator este defecta;
 • compresorul nu se afla in parametrii normali de functionare
 • filtrul deshidratant infundat (colmatat)

SFATUL SUPERGAZ! Porniti climatizarea cel putin o data pe luna! Acest lucru va permite lubrifierea sistemului si astfel, se va evita pierderea etanseitatii sistemului. Aceasta intretinere prin utilizarea periodica a sistemului va permite evitarea efectuarii de reparatii pe termen mediu si lung.

Informatii Clienti
Suport Tehnic0727085899
Informatii Generale0721371145

Pierderi utilizand benzina

Pret Benzina:lei/litru
Pret GPL:lei/litru
Consum Benzina:L/100km
Rulaj lunar:km/luna
Pierderi Lunare LEI1000

Parerile Clientilor

Nu am avut probleme cu instalatia GPL AGC Compact pana in prezent. Sunt foarte multumit de acest service, baietii s-au comportat exemplar. Am recomandat si altor persoane deoarece este o investitie foarte buna si masina se comporta foarte bine cu aceasta instalatie de gaz.

Volkswagen Golf

- Capraru Georgian, Targoviste

Am optat pentru conversia pe GPL pentru economie in buzunar si consum satisfacator, media consumului pe gaz fiind de 6.2 l/100 km. Recomand cu toata increderea instalatia GPL AGC Compact tuturor celor care vor sa faca economie, pretul gazului fiind cu 50% mai ieftin fata de benzina.
Dacia Logan- verificare 30.000 km

- Marin Ferecatu, Bucuresti

Functioneaza ok instalatia GPL dar se simte o mica intarziere a turatiei, ea scade brusc la trecerea intre combustibili. Baietii din service sunt ok, nu sunt foarte receptivi la vanzarea activa, dar isi fac treaba pentru care sunt platiti.


Neculaes Ionut- revizie 12.000km, Opel Astra H
Data montaj: 20.02.2014

- Neculaes Ionut, Bucuresti
Translate »