Instalatii GPL AGC Compact

Principalele componente ale instalatiei auto GPL marca AGC COMPACT sunt :

Compact kit podstawowy* reductor / vaporizator – AGC Vito
*
modul electronic de comanda – AG Compact
*
dispozitiv de alimentare – Tomasetto

* dispozitiv injectie / injector – Rail/Hana/Valtek
* multivalva – Tomasetto
* carcasa multivalva – Tomasetto
* filtru gpl polyester – Certools
* furtunuriParker

 

 

  • Calculatorul GPL AG COMPACT este produs de catre AUTRONIC ITALIA la cele mai inalte standarde tehnologice.DSC_2959
  • ECU Compact este o unitate de control GPL  inovativa, realizata cu o tehnologie avansata  si echipata cu un procesor de ultima generatie. Astfel, odata asamblata si calibrata este compatibila cu motorul autovehiculului.
  • Unitatea lucreaza in tandem cu calculatorul autovehiculului dumneavoastra eliberand cantitatea de combustibil optima la  momentul potrivit pentru performante maxime si economii substantiale de combustibil, spre deosebire de vechile sisteme GPL.
  • COMPACT ECU este echipat cu functie SAA (Sistem de Adaptare Automata) care asigura functionarea impecabila a motorului.
  • Ambalajul mic si functional al ECU permite montajul rapid pe orice autovehicul.
  • Datorita unui senzor de presiune  „map sensor” integrat este posibila citirea presiunii reductorului, acest lucru ajutand la trecerea pe benzina la terminarea gazului din rezervor sau trece pe benzina in cazul pierderii de presiune in caz de avarie.

DSC_2937

Instalatia auto GPL AGC COMPACT are in componenta vaporizatorul VITO.
Acesta este unul dintre principalele componente al unei instalatii auto GPL, componenta cu ajutorul careia se efectueaza transformarea gazului din stare lichida in stare gazoasa.
Datorita caracteristicilor sale precise cum ar fi temperatura si stabilitatea presiunii, cu posibilitatea de a fi utilizat la vehiculele cu motoare care au o gama larga de puteri in conversiile GPL, reductorul Vito este dotat cu o electrovalva de gaz si un filtru pentru a-l proteja de impuritati.
Vezi pagina vaporizatoare

Instalatia auto GPL AGC COMPACT  poate avea in componenta rampa de injectie Valtek de 3,0 ohm, rampa de injectie Rail de 3.0 ohm sau injectoare Hana Coreea de 1,9 ohm care sunt de 4 tipuri si se aleg in functie de puterea motorului in Kw.Vezi pagina injectoare Hana

Rampa de injectie Rail

Rampa de injectie Rail

INJECTOARE HANA

Injectoare Hana

Rampa injectie Valtek

Rampa de injectie Valtek

 

Multivalva folosita pentru echiparea instalatiei auto GPL AGC COMPACT este Tomasetto Achille, fiind 1334654822_tecomercializata in 2 variante: standard sau super pentru autoturisme cu o putere mai mare. Vezi pagina multivalve Tomasetto

 

 

 

Instalatia GPL secventiala – AGC COMPACT este omologata RAR – OCP cu certificatul de conformitate nr.3895  cu puteri cuprinse intre 38 kw-133 kw Euro 2, 3, 4 si 5, avand la baza ultimele tehnologii de proiectare si productie din domeniu.

Informatii Clienti
Suport Tehnic0727085899
Informatii Generale0721371145

Pierderi utilizand benzina

Pret Benzina:lei/litru
Pret GPL:lei/litru
Consum Benzina:L/100km
Rulaj lunar:km/luna
Pierderi Lunare LEI1000

Parerile Clientilor

Nu am avut nici o problema pana in acest moment.
Cel mai mult mi-a placut faptul ca cerintele mi-au fost rezolvate prompt.
Skoda Fabia- verificare instalatie GPL 50.000 km

- Daniel Ghioca, Bucuresti

Am venit la a doua revizie de 30.000 km pentru instalatia GPL. Sunt multumit de cum merge masina, avand in vedere ca instalatia GPL a fost montata in aug. 2012.

Dacia Logan- revizie 30.000 km

- Lucian Breazu, Bucuresti

Buna dimineata,
revin , dupa 2 zile de mers pe gpl (300km) cu un feedback pozitiv pentru echipa Supergaz. Mentionez ca sunt foarte multumit de montajul efectuat, arata si merge ca si cum ar fi facut din fabrica.Felicitari si Dl. Luca pentru profesionalism. Singura "problema" cu gpl-ul este ca acul la benzina nu se mai misca de cand am gpl(glumesc evident). Voi recomanda cu caldura Supergaz la toti prietenii care doresc o instalatie gpl (un cumnat va face reviziile la un stag200 la dv de acum inainte.)

Sima Catalin ,
un posesor de Opel Mokka cu gpl foarte multumit
Data montajului:15.04.2015

- Sima Catalin, Bucuresti
Translate »