Instalatii GPL Injectie Directa

Instalatii GPL injectie directaInstalatiile GPL cu injectie directa

De ce sa montam gpl pe motoarele cu injectie directa?

  • Indiferent de discutie costurile reale scad fata de cele ale unui autoturism care ruleaza pe benzina cu aproximativ  35 – 45 % in functie de rulajul efectuat urban sau extraurban.
  • Exemplu: daca rulam preponderent in mediu urban autoturismul consuma aproximativ 25% benzina la 100 km iar restul de 75% GPL.
  • In extraurban consumul de benzina poate fi sub 10% in functie de tipul motorului iar cel de GPL de 90%.
  • Fiabilitatea instalatiilor GPL pentru motoarele cu injectie directa a fost dovedita in  foatre multi ani de exploatare fara probleme in Europa de vest.
  • Instalatiile GPL pentru motoarele cu injectie directa sunt special fabricate, calibrate si testate in cele mai performante laboratoare, dupa realizarea montajului instalatiei gpl nefiind necesare calibrari si reglaje ulterioare deoarece in calculatorul instalatie gpl se incarca softul corespunzator codului motor. Softul  introdus de noi in calculatorul instalatiei de GPL este realizat prin teste dinamice de specialistii italieni pentru fiecare autoturism in parte, astfel calculatorul autoturismului si calculatorul instalatiei de GPL sa fie in perfecta concordanta fara a produce erori sau alte neplaceri in exploatarea ulterioara.
  • Instalatiile GPL ZAVOLI reprezinta o solutie pentru cele mai moderne motoare cu injectie directa. Sistemele GPL  sunt unele dintre cele mai avansate solutii tehnologice si sunt o evolutie naturala a tehnologiei in acest domeniu si sunt menite sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clientilor la nivel mondial.

Galerie Foto Montaje Injectie Directa


Calculator economie lunara instalatii GPL cu injectie directa

Acest calcul este estimativ iar rezultatele pot sa varieze in functie de motor

Pret Benzina:
lei/litru
Pret GPL:
lei/litru
Consum Benzina*:
* Consumul initial al automobilului inainte de
conversia pe GPL
L/100km
Consum GPL*:
* Dupa conversia pe GPL
L/100km
Rulaj lunar
km/luna


Economie lunara minima*:
* in cazul functionarii in regim urban  lei/luna 1
Economie lunara maxima*:
* in cazul functionarii in regim extraurban  lei/luna 1
Informatii Clienti
Suport Tehnic0727085899
Informatii Generale0721371145

Pierderi utilizand benzina

Pret Benzina:lei/litru
Pret GPL:lei/litru
Consum Benzina:L/100km
Rulaj lunar:km/luna
Pierderi Lunare LEI1000

Parerile Clientilor

Am montat instalatie AGC Compact cu rezervor toroidal pentru a utiliza in continuare la maxim spatiul din portbagaj. Jos palaria pentru montajul profesionist realizat si pentru revizii. Am omologat instalatia la RAR, acest lucru oferandu-mi siguranta ca am facut alegerea potrivita cand am ales acest service gpl.

Daewoo Cielo- revizie 15.000 km

- Dumitru Marin, Bucuresti

Sunt multumit de instalatia GPL, desi recunosc ca este putin mai puturoasa pe GPL. Raportul calitate- pret este foarte bun la care se adauga si promptitudinea personallui.
Acord nota 10 pentru service.


Renault Twingo- revizie la 15.000km
Data montajului: 8.08.2012

- Cernaianu Andrei, Bucuresti

Nu am avut probleme, instalatia GPL functioneaza in parametrii. Nu este prima masina la care am montat instalatie GPL la Supergaz si am fost foarte multumit.Opel Astra- revizie 15.000 km
Data montaj:21.05.2014

- Dona Dumitru, Bucuresti