Portofoliu clienti

Supergaz intelege ca relatiile de business bazate pe incredere se formeaza in timp si ca recomandarile care vin din partea clientilor multumiti reprezinta recunoasterea eforturilor comune depuse de mecanici, tehnicieni GPL si sefi service in a satisface solicitarile cele mai diverse.

In decursul anilor ne-am dovedit profesionalismul, eficienta si durabilitatea in  conversiile realizate cu instalatii GPL performante pe o diversitate de autoturisme, multi dintre clientii enumerati fiind clienti care au dezvoltat parteneriate de lunga durata cu Supergaz.

Un avantaj fata de competitie il reprezinta faptul ca nu ne sperie complexitatea unui autoturism care este refuzat de alte service-uri GPL pentru conversie pe GPL , avand drept dovada galeria foto.

Sunt atat persoane fizice cat si persoane juridice care au apreciat produsele si serviciile noastre si revin pentru o noua instalatie GPL  in service de fiecare data cand isi schimba autoturismul, cand doresc sa transfere instalatia GPL existenta pe un alt autoturism sau pentru revizie in statia I.T.P

Dintre clientii persoane juridice,  mentionam: dealeri auto, scoli de soferi, firme de taxi, companii din industria farmaceutica dar si firme de constructii si televiziuni.

Logo realitatea teo
 A&D Pharma  Bluebox Media
 Elite Decor  anima
 Europrefabricate  Euro-taxi
 Hipocrate 2000  Hit Mail
 Jerry's pizza  Medcenter
 meridian taxi  Neste Automotive
 Perfect Auto Vyo  best print
 Somaco  Zenith Grup
 Presto Pizza O cunoscuta firma de echipamente a ales sa monteze sistemele GPL Supergaz.
 logo-allspeed_png_pagespeed_ce_LuxQ8Ha3dZ  Client instalatii GPL
Informatii Clienti
Suport Tehnic0727085899
Informatii Generale0721371145

Pierderi utilizand benzina

Pret Benzina:lei/litru
Pret GPL:lei/litru
Consum Benzina:L/100km
Rulaj lunar:km/luna
Pierderi Lunare LEI1000

Parerile Clientilor

Nu am avut probleme, instalatia GPL functioneaza in parametrii. Nu este prima masina la care am montat instalatie GPL la Supergaz si am fost foarte multumit.Opel Astra- revizie 15.000 km
Data montaj:21.05.2014

- Dona Dumitru, Bucuresti

Sunt multumit de instalatia GPL, desi recunosc ca este putin mai puturoasa pe GPL. Raportul calitate- pret este foarte bun la care se adauga si promptitudinea personallui.
Acord nota 10 pentru service.


Renault Twingo- revizie la 15.000km
Data montajului: 8.08.2012

- Cernaianu Andrei, Bucuresti

Am montat instalatie AGC Compact cu rezervor toroidal pentru a utiliza in continuare la maxim spatiul din portbagaj. Jos palaria pentru montajul profesionist realizat si pentru revizii. Am omologat instalatia la RAR, acest lucru oferandu-mi siguranta ca am facut alegerea potrivita cand am ales acest service gpl.

Daewoo Cielo- revizie 15.000 km

- Dumitru Marin, Bucuresti