Vaporizatoare GPL

DSC_2937Vaporizatorul este unul dintre principalele componente ale unei instalatii GPL auto, componenta cu ajutorul careia se efectueaza transformarea gazului din stare lichida in stare gazoasa.

Unul dintre vaporizatoarele folosite in configuratia kit-urilor noaste GPL, este vaporizatorul Vito care este fabricat de AUTRONIC ITALIA  cu marca de omologare R-67, vezi comunicarea de omologare Reductor – Vaporizator VITO

 • Luand in considerare faptul ca aceasta componenta are un impact critic asupra functionării intregului sistem, Auto-Gaz Centrum si AUTRONIC au proiectat si au implementat in anul 2008, un nou produs numit VITO.
 • Datorita caracteristicilor sale precise cum ar fi temperatura si stabilitatea presiunii, cu posibilitatea de a fi utilizat la vehiculele cu motoare care au o gama larga de puteri in conversiile GPL.
 • Constructia vaporizatorului Vito este bazata pe tehnici de proiectare si solutii inovatoare dovedite, iar acest lucru face din vaporizatorul Vito un produs foarte modern si fiabil.

      Vaporizatorul Vito este comercializat in doua variante:

 •  vaporizatorul Vito Standard este compatibil cu motoare intre 30  – 120 Kw;
 •  vaporizatorul Vito Super  este compatibil cu motoare intre 90 – 180 Kw.

 

Vaporizatorul Gurtner este fabricat in Franta, compania avand o experienta in domeniul GPL  de peste 50 ani, cu marca de omologare R-67,  vezi comunicarea de omologare Reductor – Vaporizator GURTNER.

Avantaje tehnice:Gurtner

 • acopera o gama larga de puteri;
 • produs special pentru motoare puternice;
 • o instalare simpla cu un sistem patentat;
 • nu creste presiunea  de lucru a reductorului in decelerare sau cand motorul este la ralanti;
 • o foarte bună stabilitate a presiunii de ieșire (nu are nici o intarziere  în accelerare sau  decelerare pentru a asigura placerea sofatului).

   

Vaporizatorul Gurtner este comercializat in doua variante:

 • vaporizatorul Gurtner Silver este compatibil cu motoare intre 80-180 Kw;
 • vaporizatorul Gurtner Black este compatibil cu motoare intre 140-230 Kw.

Vaporizatorul AGC ALASKA model AT 09 este fabricat in Italia

Reductor GPL AGC ALASKA AT09

Reductor AGC Alaska AT09

Reductorul de presiune GPL , modelul AT09, este un  reductor electronic  potrivit pentru sistemele de injectare secventiale. Compact și de încredere, acesta este omologat în conformitate cu Regulamentul CEE-european 67R 01 și 10R-03.
Acest reductor este echipat cu o supapa electromagnetica si o unitate de filtrare integrata la intrarea sa, pentru a permite o instalare mai usoara si mai rapida.
Presiune de evacuare este reglabila de la 0,09 până la 0,18 MPa (presiune calculata cu reductorul deconectat de la motor).
Modelul AT09 este disponibil in trei versiuni diferite:
AT09 ALASKA
Versiune a modelului AT09 ALASKA este cea mai populara versiune a familiei AT09; acesta este echipat cu o etapăasuplimentară de post-incalzire, și este potrivit pentru motoarele mijlocii (pana la aproximativ 90 KW).
AT09 ALASKA SUPER
Modelul Alaska este de asemenea disponibil in versiunea SUPER, cu pasaje interne mai mari si electrovalva, care asigura un debit mai mare si extinde puterea  pana la aproximativ 100 kW.
AT09 ARTIC
Modelul AT09 versiunea ARTIC este echipat cu o etapa de preincalzire la intrare si este deosebit de adecvat pentru conditii de vreme rece, fiind potrivit pentru motoarele  de dimensiuni mari (pana la aproximativ 110 KW).

Informatii Clienti
Suport Tehnic0727085899
Informatii Generale0721371145

Pierderi utilizand benzina

Pret Benzina:lei/litru
Pret GPL:lei/litru
Consum Benzina:L/100km
Rulaj lunar:km/luna
Pierderi Lunare LEI1000

Parerile Clientilor

Am recomandat service-ul si serviciile Supergaz si altor persoane pentru promptitudine si raportul calitate-pret corect. De asemenea, am fost multumit si de personalul service-ului.
Dacia Logan- verificare 45.000 km

- Marian Bucsan, Alexandria

Nu am avut probleme, instalatia GPL functioneaza in parametrii. Nu este prima masina la care am montat instalatie GPL la Supergaz si am fost foarte multumit.Opel Astra- revizie 15.000 km
Data montaj:21.05.2014

- Dona Dumitru, Bucuresti

Buna dimineata,
revin , dupa 2 zile de mers pe gpl (300km) cu un feedback pozitiv pentru echipa Supergaz. Mentionez ca sunt foarte multumit de montajul efectuat, arata si merge ca si cum ar fi facut din fabrica.Felicitari si Dl. Luca pentru profesionalism. Singura "problema" cu gpl-ul este ca acul la benzina nu se mai misca de cand am gpl(glumesc evident). Voi recomanda cu caldura Supergaz la toti prietenii care doresc o instalatie gpl (un cumnat va face reviziile la un stag200 la dv de acum inainte.)

Sima Catalin ,
un posesor de Opel Mokka cu gpl foarte multumit
Data montajului:15.04.2015

- Sima Catalin, Bucuresti